30 Mart Bioyararlanım Atölyesi

Etkinlikler

30 Mart Bioyararlanım Atölyesi

21 Mart 2019 By

 

30 Mart cumartesi günü Defya Showroom’da düzenlediğimiz atölyemizde, Dr. Didem Gülmez ve Melis şef ile beraber mevsimin bize sunduğu meyve ve sebzeleri en güzel ve lezzetli şekliyle nasıl doğru tüketebileceğimizi öğrendik.

Yemişleri ve baklagilleri nasıl aktive edebileceğimizi ve bunların bize faydalarını dinledik.

 

Ispanaklı krakerimizi, ıspanak dediğimize bakmayın içerisinde maydanoz, kabak, soğan, keteni, susam, haşhaş ve chia tohumları, kabak ve ay çekirdeği, çörek otu vs. de var, capcanlı bir pancarlı dip sos ile tamamladık.

Tatlı ihtiyacımızı da havuç ve elmalı çiğ bir atıştırmalık ile bastırdık😊

 

Tabii bu atölyede yapılan tüm tarifler yaşayan besinler olarak midemize inmeyi başardı çünkü gıdaları yüksek ısılara maruz bırakmadan 45 derecenin altında hazırlıyor ve kurutuyoruz.

Tüm katılımcılara sağlıklı yaşam yolculuklarında #defyaailesi olarak başarılar diliyoruz.

Leave us a comment