Raw Pastacılık Eğitimi

Etkinlikler

Raw Pastacılık Eğitimi

3 Temmuz 2019 By

19 Temmuz Cuma saat 11:00 – 15:00 arasında Defya Showroom’da düzenlenecek Raw Pastacılık Eğitiminde, vegan ve raw pasta şefi Nazlı @gurmevegan ile beraber raw pastacılığın temellerinden doğal renklendirme ve bitkisel aromaları kombinlemenin inceliklerine, doğru tekniklerle ideal kıvamda krema yapımından tabak süsleme tekniklerine kadar bir çok konu uygulamalı olarak anlatılacak ve katılımcılarla beraber hazırlanacak.

4 saat sürecek eğitimde katılımcılara profesyonel olarak raw pasta yapımı ve süsleme becerisi kazandırmak hedefleniyor.

Eğitim programı:

Raw pasta ekipmanlarını tanıma

Raw pastacılık malzeme içeriklerini tanıma

Kuruyemişlerin raw food kurallarına uygun kullanımı

Tarçınlı karamelli raw cheesecake yapımı

Superfood’ların pastalarda kullanımı ve doğal renklendiriciler

Aromaları kombinlemenin püf noktaları

Doğru kıvamda kaju kreması yapımı

Çikolatalı raw pasta yapımı

Tabak tasarım ve süsleme teknikleri

Leave us a comment