14 Şubat için Defya’dan 6 Sevgililer Günü Hediye Önerisi

14 Şubat

Sevgililer Günü için hediye arayışından yoruldunuz mu? Romantik, kullanışlı, sevdiğinizi mutlu edecek 14 Şubat hediye fikirleri Defya’dan. Hadi, beraber sevdiklerinizin yüzünü güldürecek Defya ürünlerini beraber inceleyelim. En sevilen ürünlerimiz doğrayıcılar, spesiyal hediyeler arayanların göz bebeği oluyor. Hem kalbe hem de göze hitap eden leziz yemekler için birbirinden fonksiyonel hediyeleri sizler için sıralıyoruz. İşte sevdiklerinize sevgililer gününde alabileceğiniz en güzel 14 Şubat hediye önerileri: 

 

 

Defya’dan 14 Şubat Hediye Önerileri

Mutfağınızda hızla sağlıklı yemekler hazırlamak, meyve ve sebzeleri istediğiniz gibi şekillendirmek şimdi çok daha kolay. Yaratıcılığınızı sergileyeceğiniz salatalar, fırın yemekleri ve sunumlar için farklı kesme, oyma ve doğrama işlerine yardımcı olan doğrayıcı modelleri sizlerle. Kendi mutfağının şefi olmak isteyenler için en iyi hediye alternatifi olan ürünler ile harikalar yaratabilirsiniz. Misafir sofralarınızın yıldızı olacak yemeklere imza atmak için Defya ayrıcalıklarıyla sunulan 14 şubat hediye fikirlerini hemen keşfedin! 

Lurch Yaprak ve Sebze Doğrayıcısı Catto

Özellikle vejetaryen ve vegan beslenme alışkanlıkları olanların tercihi Catto! Siz de bitkisel beslenen sevdikleriniz için 14 Şubat hediye önerileri arıyorsanız onu tercih edebilirsiniz. Sebze ve meyvelerden şeritler elde etmenizi sağlayan ürün öyle pratik ki… Yaprak sebze doğrayıcı ile sebzelerden lazanyalar, çeşit çeşit suşiler, börekler, garnitürler yapabilirsiniz. Kabak, turp, pancar, patates, elma vb. sebze/meyveleri dakikalar içinde dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Örneğin lazanyada makarna yerine kabak kullanabilirsiniz. Cannelonide alabaş ile yeni lezzetler elde edebilirsiniz. Salatalıktan suşi, patatesten börek, elmadan leziz rulolar hazırlayabilirsiniz. 

Ortalama 10.5 cm genişliğindeki yaprakları dolayın, katlayın, dilediğiniz gibi hazırlayın. Lurch Catto, BPA içermeyen plastik ve paslanmaz çelikten meydana geliyor. Son derece keskin bıçakları sert sebzeleri bile hızla şekillendirmeyi kolaylaştırıyor. Onunla sağlıklı tarifler üretmek çok kolay. 

Üstelik aletin kaymayan vakumlu ayakları düz tezgaha sıkıca tutunuyor. Kolay takılan başlık sayesinde alet rahatlıkla çevriliyor. Vakumunu boşaltarak aleti tezgahtan kaldırabilir, plastik aksamı bulaşık makinesinin üst rafında sorun yaşamadan yıkayabilirsiniz. 

Lurch Doğrayıcı Mixer Müsli 

Yulaf ezmesi ile kahvaltı yapanlar, tencere yemeklerine bayılanlar sizin için tek seçim Lurch mixer müsli… 14 şubat hediye fikirleri arasında yer alan ürün, hem doğruyor hem de karıştırıyor. Onunla soğanları, domatesleri sulanmadan doğrayabilir, homojen müsli karışımlarını hızla hazırlayabilirsiniz.

Onunla müsli yapmak için tek yapmanız gereken tüm malzemeleri içine koymak ve kolunu kullanmak. Diğer taraftan soğan gibi otomatik aletlerde doğrarken sulanan sebzeleri de hızla hazırlayabilirsiniz. Soğanları doğramak için kolu saat yönünde çevirmeniz yeterli… Karıştırmak için ise kolu ters yöne çevirmelisiniz. İşte bu kadar! Dahası, beyaz ek parçayı kullanarak zahmetsizce krema ve yumurta çırpabilirsiniz. 

14 şubat hediye önerileri arayanlar için birden çok fonksiyonu olan Defya ürününü tercih etmeye ne dersiniz? Eğer sepete birkaç alet daha ekleyerek hediye paketini genişletmek isterseniz, Defya’nın 14 şubat hediye fikirleri bununla sınırlı değil. 

Lurch Vario Mandolin Doğrayıcı

Dilediğiniz kalınlıkta dilimler elde etmek ister misiniz? Eğer yanıtınız evet ise, mutfak sever sevdiklerinizin gözdesi olacak mandolin Defya’da. 14 şubat hediyesi için seçebileceğiniz ürün, mutfakta tam kontrol vadediyor. Üstelik farklı üç bıçağıyla düz kesim, kafes/dalgalı kesim ve ince şeritler hazırlamak mümkün. 

Uyarmadan geçmeyelim, bıçakları öylesine keskin ki dilimlere sırasında kazaları önlemek için özel el koruma aparatı da var. Keskin bıçaklı bu özel ürün sayesinde enfes salatalar hazırlamak çok daha pratik. Nefis turşular yapmak, yemeklerin göze hitap etmesini sağlayacak şekiller hazırlamak sadece dakikalar alıyor. 

Mutfakta çok zaman geçiren ve daha pratik çözümler arayanlar için 14 şubat’ta en iyi hediye kesinlikle Lurch. 

Lurch Tambur Rende

Sevgililer Günü, sevdiğine sağlıklı ve pratik bir yaşam armağan etmek isteyenlerin tercihi oluyor.  Rendeleme ve doğrama işlerini kolaylaştırmak üzere Almanya'da tasarlanan tambur rende, ekstra keskin bıçaklara sahip. 

Onunla, havuç, pancar, kabak, biber, salatalık, turp gibi sebzeleri incecik dilimleyebilirsiniz. Üstelik ince rende ve kalın rende işlemleri de çok daha pratik hale gelir. Salatalar, mezeler ezmeden rendelenen sebzeler ile şimdi çok daha lezzetli. Fırında biraz yağ ekleyerek sebze cipsleri yapabilir, pizzalarınız için peynir hazırlarken zamandan tasarruf edebilirsiniz. 

Mutfağa meraklı, sağlıklı yaşama teşne sevdikleriniz için 14 Şubat hediye önerileri arıyorsanız ürünümüzü şimdiden sepete eklemelisiniz. BPA içermeyen plastikten üretilen kollu rende, kolaylıkla kullanılabiliyor ve uzun ömürlü özelliği ile tanınıyor. 

Lurch Spiral Sebze Doğrayıcı 

Spiral doğrayıcı ile sebze ve meyveleri yeniden şekillendirmek şimdi çok daha kolay! Spiral şeklinde uzun makarnalar, kurdele gibi kalın şeritler elde etmek için tek alet yeterli. 3 farklı bıçakla çalışan araç, keskin bıçakları ile sebzeleri kısa sürede dilediğiniz forma getiriyor. 2 veya 3 mm genişliğinde sebze spagettiler, spiral kurdeleler ile tabakları süslemek için şef olmaya gerek yok. Saniyeler içinde çiğ sebze makarnaları yapmak, şekilli patatesler ile kızartma tabaklarını renklendirmek elinizde. İştah kabartan şık garnitürler ile yaratıcı tarifler mutfağınızda. 

Ayrıca paslanmaz çelikten üretildiği için uzun süre kullanılabiliyor. Kendi mutfağının şefi olmak isteyen sevdikleriniz için 14 şubat hediye önerileri arzu ederseniz spiral doğrama aracıyla onlara yıllarca kullanacakları bir armağan verebilirsiniz. 

Kullanımı da oldukça kolay. Kaymayı önleyen vakumlu ayakların düz bir tezgaha tutunmasını sağlayabilirsiniz. Kolu kolayca çevirerek sebzeleri kesmeye başlayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman, vakumunu boşaltmanız olası. Plastik aksamı da bulaşık makinesinin üst rafında temizlenebiliyor. 

Lurch Sebze/Meyve Oyacağı 

Meyve ve sebzelerin içini oymaya hız kazandıran oyacak pratik ve zahmetsiz bir mutfak yardımcısı. Farklı boyutlardaki gıdalar için dört farklı bıçakla kesim yapabilirsiniz. Çeşit çeşit sebzeden dolma yapmak için artık dakikalarca uğraşmak gerekmiyor. Üstelik sebzelerin içinden çıkan şekilli bukle sebzeleri de garnitür olarak değerlendirebilirsiniz. 

Sadece sebzeler değil, meyveler de oyulabiliyor. Armut ve elmaların içini başka meyvelerle doldurabilir veya kremayla dolgu hazırlayarak tatlı tabaklarına yeni bir soluk getirebilirsiniz. Tabak süslemek, bir şef gibi sofra kurmak için ihtiyacınız olan tüm yardımcılar Defya’da. 14 Şubat hediye fikirleriniz arasında mutfak ürünleri varsa, sepetinizde mutlaka Lurch ürünleri de yer almalı. 

 

14 Şubat Hediye Önerileri ile Seçim Yapmak için Püf Noktalar 

14 Şubat hediye önerilerini değerlendirerek mutfaklarınızı uzun ömürlü yardımcılarla donatabilirsiniz. Defya’nın en sevilen Lurch seçenekleri arasından seçim yaparken nasıl yol almanız gerektiğini kısaca özetleyelim. Eğer yemek yapmaya fazla vakti olmayan, pratik bir yardımcıya ihtiyaç duyan sevdikleriniz varsa mandoline onları sevindirebilirsiniz. Hem çiğ hem de pişirilecek yemekler için kullanabileceğiniz ürünle farklı kalınlıklarda sebzeler hazırlamak mümkün. Eğer yemeklerde yaratıcılığını sergilemek ve estetiğe de önem veren sevdikleriniz varsa, spiral kesme aleti onların hayal gücünü aktive edebilir. Diğer taraftan suşi, lazanya gibi bilinen tarifleri kendince reçetelendirmek ve sağlıklı hale getirmek isteyenler için yaprak doğrayıcı birebir. Ayrıca bukleler ve dolmalar yapmaya yardımcı oyma aletleri de mutfak meraklılarına alınabilecek en iyi 14 Şubat hediyeleri arasında. 

Siz de Defya ile 14 Şubat hediyelerinizi belirleyin, mutfağı daha sağlıklı ve yaratıcı hale getirecek ürünlerle Sevgililer Günü’nü renklendirin!


 
Etiketler: Defya
Ocak 18, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR