Defya – Buğday Çimi Suyu

Buğday Çimi Suyu

Mevsim değişikliklerinden kaynaklanan olası hastalıklara karşı bağışıklık sisteminizi güçlendirmek, mineral depolamak, kanınızı ve karaciğerinizi temizlemek için yemyeşil buğday çimi suyunu denemelisiniz!

Buğday çimi doğanın en iyi tedavisidir. Ayrıca içerisinde zengin besleyici, toksinleri atıcı, bağışıklık sistemini artırıcı, kanı ve karaciğeri temizleyici özellikleri bulunur. Greenstar Elite Soğuk Sıkım Katı Meyve ve Sebze Sıkacağı ile buğday çiminin keyfini yaşayın.

 

 

İşte temizleyici, enerji verici su için malzemelerimiz:

4 avuç buğday çimi

4 tane 4 parçaya ayrılmış havuç

1 tane 6 parçaya ayırılmış elma

1 dilim zencefil.
 

Yapılışı:

Sıkma işlemini yaparken havuç, buğday çimi ve elmayı dönüşümlü olarak ekleyin. Böylece doğal bir şekilde karışmış meyve suyu elde edersiniz.Ayrıca bu sayede posa, zorluk çekmeden kolaylıkla olarak çıkıştan çıkar.

Greenstar Elite’in çift dişli dizaynının özellikle tasarlanmış gizli cepleri, havuç gibi sert kök sebzelerini kolaylıkla ve başarıyla parçalar. Çift dişlinin özel kesme uçları ile Greenstar Elite lifli sebzelerin kolayca üstesinden gelir ve makinenin güçlü liflerden dolayı tıkanmasını engeller.

Bio- seramik ve manyetik teknoloji sadece Greenstar çift dişli öğütücü mekanızmada bulunur ve mükemmel, besleyici, kaliteli ve oksidasyonu önleyici durumda olur.

Bütün bu özellikler meyve suyunuzun 72 saat boyunca taze kalmasını sağlar. Besin değerinin  minimum düzeyde azalmasını sağlar. Bu sonuç laboratuvar araştırmalarıyla da kanıtlanmıştır.

Tarifdeki malzemenin miktarını 3 günlük süreçde tüketeceğinize inandığınız seviye kadar arttırabilirsiniz. Bu sayede dilediğinizde meyve suyunuz buzdolabında tüketime hazır olacakdır.

Afiyet olsun, tadını çıkarın!

 

 

Sağlıklı tarifler için tarif sayfamızı inceleyin.

Daha farklı yazılarımızı görmek için buraya tıklayarak ulaşabiirsiniz.

Defya Ailesi Youtube kanalını takip ederek sağlıklı yaşam ürünlerimizi ve reçete videolarımızı izleyebilirsiniz.

 

Etiketler: defya
Ocak 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR