Blog Başlık

  • Suyun insan vücudu için hayati öneme sahip olduğunu bilmeyen yok. Sağlıklı bir yaşam için yeterli miktarda su tüketmek büyük önem taşıyor. Vücudumuzun su ihtiyacı, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için mutlaka karşılanmalı.

    Defya
  • Kampa gitmek için geri sayıma başlayan ancak kamp eşyaları konusunda tecrübesi olmayanlardan mısınız? Kaygılanmanıza gerek yok, mükemmel bir outdoor deneyimi için ihtiyaç duyacağınız tüm kamp malzemeleri listemizde. Siz de doğa ile baş başa mükemmel bir dinlence için önerilerimizi dikkate alabilirsiniz. 

    Defya
  • Yaza doğru geri sayım başladı. Plaj vücudu için hazırlıklar da hız kazandı. Peki ama vücudunuzu yaza hazırlarken sağlıktan ödün vermemek için neler yapabileceğinizi biliyor musunuz? Ağır egzersizler, aç hissedilen günler, yoğun bakım seansları gerçekten zinde bir bedenin tek formülü mü? Vücudunuzu yaza hazırlamanın bilimle kanıtlanan en etkili ve pratik yollarını sizler için derliyoruz.

    Defya
  • Mart 15, 2023 Reçeteler

    Pesto sosu, İtalyan mutfağının vazgeçilmez soslarından biri. Ancak günümüzde dünyanın farklı mutfaklarında yapılan çeşit çeşit versiyonları ve geleneksel reçeteleriyle her sofranın demirbaşı. Elbette Defya Mutfağı’nda da pesto sos yapımı yer aldı. Bu makalede, evde pesto sosu nasıl yapabileceğiniz hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatacağız. Ayrıca, pesto sosunu kullanabileceğiniz yaratıcı yolları da ele alacağız

    Defya
  • Mart 15, 2023 Reçeteler

    Mayonez, dünya mutfağındaki en popüler soslardan biri. Ev yapımı mayonezin ise tadına doyum olmuyor. Bu makalede, evde kolayca yapabileceğiniz enfes mayonez tarifi paylaşacağız. Yazımızda bulacağınız diğer noktalar neler mi? 

    Defya
  • Mart 15, 2023 Reçeteler

    Ülkemizde oldukça yaygın bir şekilde tüketilen mercimek unu, son yıllarda sağlıklı beslenme trendleri ile birlikte daha da popüler hale geldi. İçeriğindeki yüksek protein, lif, vitamin ve mineral değerleri sayesinde birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki, mercimek unu nedir ve evde nasıl yapılır? Bu yazıda bu soruların cevaplarını bulacaksınız.

    Defya
  • Mart 15, 2023

    İtalyan mutfağının dünyaya armağanı olan pizza, hemen herkesin en sevdiği yiyeceklerin başında geliyor. Ancak mükemmel pizzanın da sırları var… Sos, iyi bir pizzanın en önemli özelliği… Zira pizzanın üzerindeki malzemeler kadar sosunun da kaliteli olması gerek. Böylece pizzayı daha da lezzetli hale getirmek mümkün.

    Defya
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR