Blog Başlık

  • Mayıs 16, 2023 Reçeteler

    Hayvansal süt tüketmek istemeyen, intoleransı olan veya vegan beslenme tarzını benimseyen kişilerin son gözdesi tahin içeceği. Hem lezzeti hem de ideal kıvamıyla birçok tarifin içinde yer alabildiği gibi sade olarak da tüketilen tahin içeceğini, süt kullandığınız her reçetede rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sadece 5 dakikada hazırlayacağınız tahin içeceği ile tokluk hissedeceğinizin de müjdesini verebiliriz.

    Defya
  • Mayıs 16, 2023 Ürün İncelemeleri

    Çeşit çeşit bitkisel içecek yapmanın en pratik yolunu sunan Soyabella, veganlar, çiğ beslenenler ve laktoz intoleransı olanlar için mükemmel bir seçim. Onunla yalnızca içecekler değil, lezzetli püre çorbalar, kremalar ve daha fazlasını hazırlayabilirsiniz. Sadece 15 dakikada, tahıllardan taze içecekler hazırlamak mümkün. Üstelik tülbent ile süzme zahmeti de geride kalıyor. Patentli Helisel bıçağı, raw veya ısıtılmış hazırlık seçenekleri ile ev işlerini kolaylaştıran Soyabella nedir gelin daha yakından inceleyelim. 

    Defya
  • Mayıs 16, 2023

    Güneşlenmek vücudun D vitamini ihtiyacının giderilmesi için oldukça önemli. Ancak çalışma rutini ve kapalı alanlarda uzun süre zaman geçirmek, kısıtlı süre tatil yapabilmek gibi sebeplerle birçok kişi D vitaminini güneşten temin edemiyor. Bu da dünya çapında en çok eksikliği görülen vitaminlerden birini D vitamini haline getiriyor. Çünkü bu vitamini tek başına yiyeceklerden almak oldukça zor.

    Defya
  • Mayıs 16, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    İnsan beslenmesinin temelinde günlük ihtiyaç duyulan enerjinin alınabilmesi yatıyor. Günümüzde uzun süre hareketsizliğin, şekerin zararları nelerdir diye yapılan araştırmalar, beslenme şeklimizin ihtiyaçlarımızdan çok daha fazlasına karşılık geldiğini işaret ediyor.

    Defya
  • Mayıs 16, 2023 Reçeteler

    Adını karnıyarık otu adı verilen bitkiden alan ve onun tohumlarının toz haline getirilmesi ile elde edilen karnıyarık otu tozu zengin bir lif kaynağı. İçerisindeki %77 oranında lifle sindirim sağlığının korunmasına yardımcı olan toz, suda çözünebilir yapısıyla su ile buluştuğunda jelimsi bir kıvam alıyor.

    Defya
  • Mayıs 16, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    Kemik ve diş sağlığı için faydalı olduğu söylenen ve doğada doğal olarak bulunan minerallerden biri florür. Suda, toprakta, bitkilerde, havada ve hatta kayalarda yer alan bu mineral, insan eliyle su kaynaklarına da eklenebiliyor.

    Defya
  • Mayıs 16, 2023 Reçeteler

    Frappe, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez serinletici içeceklerinden biri. Özellikle Avrupa kültürü ve Yunan mutfağı ile özdeşleşen içecek, dünyanın hemen her ülkesinde keyifle tüketiliyor. Yapımı kolay, lezzeti damak çatlatan mükemmel frappe nedir, nasıl yapılır sizlerle paylaşıyoruz. Siz de bu serinletici içeceği hazırlarken Defya’nın pratik cihazlarıyla mutfağı daha çok seveceksiniz. 

    Defya
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR