Blog Başlık

  • Haziran 23, 2023 Reçeteler

    İçerdiği çözünen ve çözülemeyen posalarla besleyici lifli gıdalar arasında yer alan limonlar, şimdi yepyeni bir formuyla sofralarda. Limon lifi tozu her geçen gün daha da popülerleşerek tariflerden bize göz kırpıyor.

    Defya
  • Haziran 23, 2023 Reçeteler

    İsmi ile dünya mutfağına imza atan, yapılışı ile merak uyandıran gazpacho çorbasını sizler için anlatıyoruz. Özellikle sıcak yaz günlerinin kurtarıcı lezzetlerinden biri olan gazpacho nedir öğrenmek için siz de yazımızdan faydalanabilirsiniz. Ayrıca Defya mutfağında sizlere özel hazırlanan karpuz gazpacho tarifi de mutfağınızın vazgeçilmezlerinden biri olacak. Yazımızda; 

    Defya
  • Haziran 23, 2023 Reçeteler

    Salsa sos, Meksika mutfağına ait bir sos çeşidi ve genellikle çeşitli yemeklerin yanında aromatik bir tatlandırıcı olarak kullanılıyor. Onunda nachos üzerinde veya taco yanında karşılaşabilirsiniz. Taze malzemelerin bir araya gelerek hazırlandığı salsa sos; acı, tatlı, ekşi ve baharatlı bir lezzete sahip. İster çıtır tortilla cipsiyle tüketin ister yemeklere ekleyin… Salsa sos, farklı tabaklara tat ve ferahlık katmak için harika bir lezzet artırıcı. 

    Defya
  • Haziran 23, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    Su ve oksijen insanın, dünyanın yaşam kaynağı. Buna rağmen sağlık için günlük su tüketimi nasıl olmalı sorusunun yanıtını birçoğumuz bilmiyoruz. Oysa %60’sı su olan bir canlı için su içmenin faydaları nelerdir bilmemek oldukça ironik, değil mi? Sağlık için suyun önemini siz de merak ediyor ve detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, yazımızı inceleyebilirsiniz. Günlük su tüketimi nasıl olmalı ve suyun yararları nelerdir detaylandırdığımız yazımızda bulacağınız diğer başlıklar şöyle: 

    Defya
  • Haziran 23, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    Siz de organik besin nedir, nasıl organik beslenilir merak ediyorsanız, tüm detayları Defya Blog’ta bulabilirsiniz. Ayrıca benzer konularda daha çok bilgi edinmek için diğer yazılarımızı da ziyaret edebilirsiniz. Örneğin işlenmiş gıdalar gibi merak edebileceğiniz konu başlıkları ve çok daha fazlası sayfamızda. 

    Defya
  • Haziran 23, 2023 Reçeteler

    Bebeklerin beslenmesi, sağlıklı büyümeleri için önemli. Evde bebek maması hazırlamak ise bebeklerin ihtiyaç duydukları besinleri doğru ve güvenli bir şekilde almalarını sağlamak için harika bir seçenek. Evde bebek maması yapmak, işlenmiş gıdalardaki katkı maddelerini ve şekerleri kontrol edebilme imkanı sunuyor. Ayrıca bebeğinize tamamen doğal bir beslenme sağlama fırsatı veriyor. 

    Defya
  • Haziran 23, 2023 Reçeteler

    Milkshake, sıcak yaz günlerinin serinletici lezzetlerinden biri. Kremsi ve yoğun yapısıyla hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen bu içecek, birçok kafenin de spesiyali. Peki evde milkshake yapmak mümkün mü? Neden olmasın… Üstelik evde milkshake yapmak oldukça kolay ve birkaç basit malzeme ile harika bir tat elde etmek mümkün. Siz de milkshake nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız, sizleri Defya mutfağına davet ediyoruz.

    Defya
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR