Blog Başlık

  • Atalarımızdan bize miras kalan yöntemlerden biri olan meyve kurutma yöntemleri en az yaş meyve kadar vitamin deposudur. Besin değeri açısından oldukça yüksek olan kurtulmuş meyve çeşitleri, mevsiminde olmasa bile sağlıkla tüketebileceğiniz yiyeceklerdir.

    defya
  • Aralık 24, 2021 Ürün İncelemeleri

    Smoothie yapıyorsanız veya ev yapımı çorbayı seviyorsanız, bir blender mutfağınız için şık ve kullanışlı bir araçtır - en iyi blenderlar, malzemelerinizi saniyeler içinde pürüzsüz bir kıvama getirecektir.

    defya
  • İşte besleyici, taze ve lezzetli, meyve sıkacağı veya blenderda hazırlama talimatlarıyla birlikte kolay bir kereviz suyu tarifi. Taze kereviz suyu sabahları veya günün herhangi bir saatinde içebileceğiniz besleyici bir içecektir.

    defya
  • Doğal ürünler ile beslenmek, doğadan gelen ile kendini yenilemek isteyenler için buğday çimi suyu sıklıkla tercih edilen bir detoks içeceği haline geldi. Özellikle son yıllarda giderek daha da popülerleşen buğday çimi suyu, kolay üretimi ve yapımının yanı sıra sayısız faydasıyla da daha fazla tercih edilmeye başlandı. 

    defya
  • Kasım 01, 2021 Reçeteler

    Sebze ve meyvelerin suyunun tüketiminin vücudumuza sayısız birçok faydası bulunur. İçeriğinde yer alan zengin vitamin ve minareler sayesinde bedenimize doğal takviye sağlayan bu sular sayesinde, gündelik yaşantımızda korumaya çalıştığımız dengeli ve sağlıklı beslenmenin en önemli adımını gerçekleştirmiş oluruz.

    defya
  • Kasım 01, 2021 Reçeteler

    Binlerce yıldır topraktan sofralarımıza uzanan tahıl, beslenme zincirimizde önemli bir yer tutuyor. Toprağın bize sunduğu bu eşsiz miras, insanlığın yaşam serüveni ile birlikte birçok farklı şekilde sofralarda yer buluyor. Buğdayın una dönüşmesinin tarihi asırlar öncesine dayansa da yapılış prensibi hep aynı temele dayanıyor.

    defya
  • Sıcak yaz günlerinin favori içeceklerinden karpuz suyunu kendiniz çok kısa sürede hazırlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Hazır ve yüksek şekerli içeceklerden sıkılanlar için karpuz ile hazırlanabilen harika bir taze içecek önerisi ile karşınızdayız! Haydi, gelin günün her saatinde pratik bir şekilde az malzeme ile hazırlayabileceğiniz karpuz suyu tarifine ve faydalarına birlikte göz atalım! 

    defya
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR