Blog Başlık

  • Eylül 04, 2023

    Kremamsı kıvamı ile özellikle makarnaların ve fırın yemeklerinin eşlikçisi olan alfredo sosu, beyaz rengi ile sofralara sade ve iz bırakan bir lezzet şöleni sunuyor. Basit malzemeler ile zengin bir tat yelpazesi sunan alfredo sos nasıl yapılır, lezzet sırrı nelerdir sizler için anlatıyoruz.

    defya
  • Eylül 04, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    Tüm tazeliğiyle mutfaklarınıza mis kokular taşıyan naneleri yaz günlerinde kurutarak saklayabilirsiniz. Hem yemeklerinizde hem de çay ve çorbalarınızda kullanabileceğiniz kuru naneleri evinizde hazırlamak çok kolay.

    defya
  • Eylül 04, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    Gülgiller familyasına ait olan ve yabani güller arasında kategorize edilen kuşburnu şifası ve lezzeti ile özellikle kış aylarının vazgeçilmezi. Kırmızı veya turuncu renklerde olan yuvarlak şekilli bu meyve, yüksek C vitamini oranıyla dikkat çekiyor.

    defya
  • Temmuz 19, 2023 Detoks Tavsiyeleri

    Doğada bulunan elementlerden ve günlük hayatımızı temas ettiğimiz maddelerden olan ağır metaller, sağlığımız üzerinde istenmeyen etkilere sahip. Peki zamanla birikerek sağlık sorunlarına yol açabilen, hayatı olumsuz etkileyebilen bu maddelerden korunmak mümkün mü? Evet… Ağır metal detoksu adı verilen beslenme programları ile siz de vücutta biriken istenmeyen ağır metallerin etkilerini zayıflatabilirsiniz.

    Defya
  • Temmuz 19, 2023 Reçeteler

    Taze taze alınan sebzeleri her zaman aynı hızla tüketmek mümkün olmayabiliyor. Fazla yapılan alışverişler, son dakika değişen planlar, yoğunluk derken kimi zaman buzdolabında bizleri bekleyen gıdalar, tazeliğini kaybetmeye başlıyor. İşte bu sebzeleri fark ettiğinizde onları nasıl değerlendirebileceğinizi sizler için derledik.

    Defya
  • Temmuz 19, 2023 Reçeteler

    Yazın tazecik sebzelerini lezzeti ve besleyiciliği ile kışa saklamak mümkün mü? Kışlık domates yapmanın en pratik ve sağlıklı yollarını sizler için derliyoruz. Defya mutfağından çıkan özel tariflerle siz de kışın domateslerin tadını çıkarabilirsiniz.

    Defya
  • Temmuz 19, 2023 Reçeteler

    Lifli yapısı, kolay işlenebilir özelliği ve lezzeti ile mutfakların vazgeçilmezlerinden biri de arpa. Elbette arpa unu da kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen unlar arasında. Arpa tohumlarının öğütülmesi ile elde edilen ve fındıksı bir tada sahip olan arpa unu nedir, faydaları nelerdir sizler için araştırdık.

    Defya
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR