Blog Başlık

  • Temmuz 19, 2023 Reçeteler

    Soğuk kahve, sıcak yaz günlerinde serinletici bir içecek olarak tercih ediliyor. Evde kolayca yapabileceğiniz en nefis soğuk kahve tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Siz de güne mükemmel bir başlangıç veya yorgun anlara anlamlı bir mola takan soğuk kahve için evinizde kafe kalitesini yakalayabilirsiniz. 

    Defya
  • Temmuz 19, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    İnsan sağlığının, çevre hassasiyetinin önemsendiği sürdürülebilir beslenme, geleceğin dünyasının beslenme şekli olarak kabul ediliyor. Dünyanın birçok ülkesinde yaygınlaşan sürdürülebilir yaşam alışkanlığı, sürdürülebilir beslenmenin yanı sıra tüm tüketim alanlarında karşımıza çıkıyor.

    Defya
  • Temmuz 19, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    Sağlıklı yaşam için oldukça önemli besin öğelerinden biri olan potasyum, kalp, kas ve kemik sağlığı için olmazsa olmaz. Vücut fonksiyonlarının düzenli olarak devam etmesi, sistemin denge içinde çalışmayı sürdürebilmesi için yeterli miktarda potasyum almalıyız.

    Defya
  • Temmuz 19, 2023 Reçeteler

    Bulletproof adı verilen kurşun geçirmez kahve, özel tarifle yapılan ve günlük tüketime uygun bir reçete. İçerisinde sağlıklı yağların bulunduğu, trigliseritlerle zenginleştirilmiş olan bu içecek popülaritesi kadar faydalarıyla da her geçen gün daha çok konuşuluyor.

    Defya
  • Haziran 23, 2023

    Siz de sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı bir içeceğin hayalini kuranlardan mısınız? Daha fit bir yaz geçirmek ve sağlıklı yaşama devam etmek için şekersiz alternatiflere yönelmelisiniz. Peki ama hem ferahlatıcı hem de şekersiz içecekler neler? Gerçekten tüm yaz boyunca gün içinde tazelenmenizi sağlayacak ve sizlere lezzetli bir ara öğün vadedecek ferahlatıcı şekersiz içecek çeşitleri düşündüğünüz kadar az mı? Hayır değil. Siz de Defya mutfağında hazırlanan çeşit çeşit ferahlatıcı şekersiz içeceklerle bu yazı çok daha keyifli ve fit geçirebilirsiniz. 

    Defya
  • Haziran 23, 2023 Sağlıklı Yaşam Üzerine

    Milyarlarca yıldır varlığını sürdüren dünyamız ve yaşamın kaynağı olan su, bugün bizlere hayat vermeye devam ediyor. Kaynağından içtiğimiz bir yudum suda milyarlarca yılın enerjisini alıyoruz. Ancak suyun cansız olduğuna dair yanılgıya sahibiz. Oysa su, milyarlarca yaşta ve doğanın canlı bir parçası. Üstelik son yıllarda canlı su üzerine yapılan çalışmalar bu tezi doğruluyor. Peki canlı su nedir? İşte bu sorunun yanıtını geniş kapsamlı dosyamızda sizlere sunuyoruz. Yazımızda: 

    Defya
  • Haziran 23, 2023 Reçeteler

    Sadece bir bardak içecekle doymak, uzun saatler boyunca acıkmamak hayal mi? Tok tutan smoothie ile değil. Siz de tok tutan smoothie tarifleri ile spor veya diyet yaparken uzun süre tok hissetmenin keyfini sürebilirsiniz. Üstelik hayat kurtarıcı derecede pratik reçeteler sayesinde dakikalar içinde öğününüz hazır. Elbette bir smoothie tarifinin tokluk sağlaması için dikkat etmeniz gereken ipuçları da var. 

    Defya
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR