Kuşkonmaz kurularını, hava almayan, ışık geçirmeyen bir kapta, serin ve karanlık bir yerde saklamalısınız. Kuşkonmaz kurusu 6 aydan 1 yıla kadar lezzetini ve besin değerini koruyabilir. En iyi saklama yöntemi sıkı kapaklı cam kavanozlardır.
Güne başlarken kahveye uzanan elinizi bir anlığına duraksatın. Enerjinizi kafein gibi "ödünç almak" yerine, hücresel düzeyde "inşa eden" bir içecek var! Pancar shot, damarlarınızdaki kan akışından spor salonunda zorlandığınız o son sete kadar etki ediyor
İşte yazımızda bulacaklarınız:
Mutfakta öyle sihirli dokunuşlar var ki en sıradan anları bile bir ritüele dönüştürebilirsiniz. Soğuk bir günde içimizi ısıtan bir çayın, ferahlatıcı bir içeceğin veya özgün bir tatlının arkasındaki o gizli kahraman, çoğu zaman özenle hazırlanmış bir zencefil şurubu.
Sıcak bir yaz öğleden sonrası ofiste enerjinizin düştüğü bir an, aklınıza kahvenin canlandırıcı etkisiyle dondurmanın serinliğini birleştirmek geldi mi? Evet, bizim de geldi!
Atıştırmalık krizleri birçok kişi için sorun. Ya sağlıksız bir şeye yöneliyor ya da açlığımızı bastırmaya çalışıyoruz. Evde tohum kraker yapmaya başladığınız gün, bu döngüyü kırabilirsiniz!
Mevsiminde toplanmış, sulu ve tatlı armutların ferahlatıcı lezzetini hissedin. O armutların tadını ve mis gibi kokusunu bir bardağa sığdırmak ister misiniz?
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.